Kihelyezték az Amazon of Europe Bike Trail kerékpáros túraútvonal információs tábláit

Az AoE Bike Trail projektnek köszönhetően az Amazon of Europe Bike Trail kerékpáros túraútvonal magyarországi szakaszainak kezdő és végpontjain információs táblákat helyezett ki Igazgatóságunk Gyékényestől egészen Mohácsig.

Az Amazon of Europe Bike Trail kerékpáros túraútvonal létrehozása 15 projekt partner összefogásának köszönhető, így a tervezett 5 országra kiterjedő UNESCO Mura-Dráva Duna Bioszféra-rezervátum legszebb részei az ausztriai Mureck úszó vízimalmától egészen a busók városáig, Mohácsig kerékpárral bejárhatók lesznek. Az Amazon of Europe Bike Trail kerékpáros túraútvonal 1250 km hosszan öt országon át (Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Magyarország) követi a Mura, Dráva és Duna érintetlen folyami tájait. A három folyó két partján az északi útvonalon 550 km hosszan 11 napi szakasz, a déli útvonalon 700 km hosszan 16 napi szakasz teljesítése után érjük el a végpontot.

Fotó: Gerencsér Beáta, BfNPI

Az AoE kerékpáros túraútvonal saját szerviz- és foglalási központtal rendelkezik, ahol az ügyfelek különböző kerékpáros üdülés csomagokat foglalhatnak le az AoE Booking Center-en keresztül, amelynek a létrehozása jelenleg is folyik.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!