A sport és az egészség kapcsolata konferencia

Az Oxygen Wellness 2023. február 4-én szombaton 14:00 és 17:00 között rendezi meg, az első Oxygen Fáy konferenciáját, melynek címe: A sport és az egészség kapcsolata konferencia.

Az előadásokban számos érdekes téma kerül majd terítékre, beleértve az egészséges táplálkozás körüli hitek és tévhitek, valamint a mentális és fizikai egészség összefüggéseit a sportban, gyermekeknél és felnőtteknél.

Az előadók között szerepel Dr. Sléder Éva Szülész Nőgyógyász, Felnőtt Háziorvos, Insumed terapeuta, aki az egészséges táplálkozás körüli hitekről és tévhitekről fog beszélni, valamint Dr. Nagy Péter, aki a mentális és fizikai egészség összefüggéseiről fog beszélni a sportban, gyermekeknél és egyéb érdekes témákkal fogunk foglalkozni a konferencián, mint például:

  • Az edzés és az alvás összefüggése
  • A sportolásnak a stresszoldásban betöltött szerepe
  • A sport és az életkor kapcsolata
  • A sport és a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése
  • A sport és a testsúly kapcsolata

Dr. Sléder Éva előadásában az egészséges táplálkozás körüli hitekről és tévhitekről beszél, valamint arról, hogyan lehet eligazodni a divatos táplálkozási tanácsok között.

Dr. Nagy Péter előadásában pedig a mentális és fizikai egészség összefüggéseiről beszél a sportban, gyermekeknél és felnőtteknél.
A helyek száma korlátozott, maximum 50 fő, ezért foglald le a helyed most! Az Oxygen Wellness éves bérletes vendégeinek jóváírjuk az egyenlegükön a belépő árát. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki talál magának érdekes témát és hasznos információt a konferencián.

Regisztrációs díj: 3890 Ft (éves bérlettel rendelkező vendégeinknek ezt a díjat jóváírjuk az egyenlegén amennyiben részt vesz a rendezvényen. Erre azért van szükség, mert korlátozott a helyek száma és szeretnénk az éves bérleteseinknek ingyenesen adni a rendezvényt)

  • Helyszín: Oxygen Wellness Fáy-Nagyterem
  • Időpont: 2022.02.04. (szombat)
  • Kezdés: 14:00, befejezés: 17:00
  • Jelentkezés és további részletek: IDE KATTINTVA

A rendezvény ideje alatt a játszóház ingyenesen igénybevehető, ahol szakképzett óvónőkre bízhatod gyermeked felügyeletét.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget!

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!