Brutális felvezető kamion a Giro d’Italia magyarországi szakaszain

A Delta-Truck jóvoltából bemutatásra került a jövő évi Giro d’Italia magyarországi szakaszain a reklámkaravánt felvezető kamion, amely roppant látványosra és figyelemfelkeltőre sikeredett.

A nagy kerékpárversenyek sajátja sok egyéb mellett az az elképesztően színes karaván, amely a versenyzőket végig kíséri többnapos, jelen esetben három hetes útjukon.

A Formula–1-hez hasonlóan a bringások World Tour-mezőnyében is valamennyi istállónak van saját, csapatszínekbe „öltöztetett” kamionja, amely a többi kísérőjárművel együtt igazán látványos körítést ad az eleve ezerszínű bringás viadaloknak.

A nagy háromhetes versenyeken, mint amilyen a 2020 májusában Magyarországról rajtoló Giro d’Italia is, a „vándorcirkusz” elengedhetetlen kelléke a megannyi szponzorkamionból álló úgynevezett reklámkaraván.

Ezt manapság már igen látványos és szórakoztató módon teszik, időt, pénzt és ötleteket nem sajnálva az önpromócióra.

Ennek egyébként óriási hagyománya van a nagy kerékpárversenyeken – a Tour de France-on például már az 1930-as években útjára indult a maihoz hasonló első reklámkaraván.

A reklámkaravánt mindig egy speciális, erre a különleges alkalomra kidíszített kamion vezeti fel, amelynek így értelemszerűen roppant látványosnak és figyelemfelkeltőnek kell lennie. A végeredményt látva egyetérthetünk: itt egy újabb ok, ami miatt megéri majd kilátogatni jövőre a Giro d’Italia magyarországi helyszíneire! Ráadásul, aki szeretne értékes ajándékokhoz jutni, már kettő órával a versenyzők érkezése előtt ott kell, hogy álljon az út, jelen esteben versenypálya mellett. – írja a Giro Hungary

fotó © Delta Truck

 

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!