Filutás Viktor hősiesen megvédte csapata bringáit a tolvajok elől

Filutás Viktor, a magyar kerékpárversenyző éberségének köszönhetően megvédte a csapata kerékpárjait a tolvajok elől.

Július 23–26. között rendezik meg a Szebeni Körversenyt, amelyre pár nappal hamarabb érkezett a Giotti Victoria csapat. Kiemelkedő tagja a magyar Filutás Viktor, aki az éjszaka közepén arra ébredte fel, hogy két betolakodó a nagydisznói hotelből kipakolja a csapat kerékpárjait. A szobájának az ablaka éppen a bejárat felett volt, így egyből meghallotta a furcsa zajokat. Így idézte fel az éjszaka történéseit:

Kinéztem, hogy honnan jöhet a hang, amikor láttam, hogy két furcsa külsejű ember sétál visszafelé. Azonnal átrohantam a szobámból nyíló másik helyiségbe a csapattársaimhoz és elkezdtem kiabálni, hogy lopják a kerékpárjainkat, majd azonnal futottam le a recepcióra, ahol a bringákat hagytuk, nem is gondolkoztam csak rohantam. A betörök is meghallották a kiabálásom, menekülni kezdtek, én pedig utánuk futottam mezítláb, pizsamában.

A csapattrásaival együtt elkezdték megkeresni a bringákat, melyekre a közeli erdőben rá is bukkantak. A Tour de Hongrie augusztus végi versenyén rajthoz áll a  Giotti Victoria csapat.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!