Filutás Viktor a lengyel HRE Mazowse kontinentális csapathoz igazolt

Lengyel kontinentális kerékpárcsapatban folytatja pályafutását az országúton kétszeres magyar bajnok Filutás Viktor.

A 26 esztendős bringás a Pannon Cycling Teamnél töltött évek után 2020-ban és 2021-ben – ebben a két esztendőben nyerte az ob-n a mezőnyversenyt – a román Giotti Victoria, idén pedig a szlovén Adria Mobil versenyzője volt.

A Tour de Hongrie-n tavaly bemutatkozott lengyel Mazowsze Serce Polski közösségi oldalán jelentette be a pályán is versenyző Filutás szerződtetését a következő szezonra.

“Szeretek a csapattársaimért dolgozni, jól érzem magam az elmenésekben, de az időfutamokkal sincs gondom. Képes vagyok arra, hogy átvészeljem a kisebb emelkedőket és megérkezzek a sprintre. Úgy érzem, hogy elég sokoldalú versenyző vagyok. Motiváltan várom a 2023-as idény rajtját, mert tudom, hogy a HRE Mazowsze Serce Polskiba való szerződésem egy jelentős sportszakmai előrelépés. Mindent megteszek majd azért, hogy megháláljam ezt a bizalmat” – nyilatkozta a csapat közösségi oldalain a magyar kerekes.

“Viktorra, mint egy nagyon erős segítőre tekintünk, aki hasznára lesz majd a csapatnak. A célunk az, hogy a lehető legjobb showt produkáljuk az immáron 2. Pro besorolású Tour de Hongrie-n. Üdvözlünk a keretben Viktor” – tette hozzá a csapatvezető.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!