Rekordszámú, 62 csapat indult a zalakarosi Szabadics Rideon

Csodálatos napsütéses időben, jó hangulatban került sor a Szabadics Ride csapatversenyre a Tour de Zalakaros kerékpáros eseményen.

A Szabadics Ride Company Challenge céges csapatversenyen négy vagy öt fős céges csapatok versengtek a csodálatos Kis-Balaton természeti környezetében, 39 km távon, sík terepen. A sportesemény 2022. szeptember 23-25. között zajlott.

A csapatversenyen nem számított mennyire edzett valaki, a táv könnyedén teljesíthető volt mindenki számára, ahol két kategóriában lehet nevezni: hobbi és verseny.

Kovács Tamás a Szabadics Zrt. elnökét kérdeztük a hétvégi eseményről:

A verseny előtti interjút ott hagytuk abba, hogy a zalai ízek nem csak ételekben, hanem némi pálinka és bor formájában is megjelennek az eseményen. Kipihentétek a hétvégét és a koccintások okozta “fáradalmakat” ? : ) 

Ez valóban egy olyan esemény, amire hónapokkal korábban készülünk már, mind fizikailag, mind szervezésileg. A koccintásokkal azért óvatosan bántunk, mert vasárnap többen indultunk vagy a 61, vagy a 137 km-en, oda pedig azért kellő pihentség kell. De szerencsére a csapolt sör jól fogyott a SZABADICS sátorban, és ennek nem csak a napsütés volt az oka : )

Fordítsuk kicsit komolyabbra a beszélgetést. Csodálatos helyszínt épített fel a Szabadics Zrt. Zalakaros központjában, hogy sikerült a csapatépítő esemény a kirakat  napsütéses időben? 

Minden szempontból a legek közé tartozik a rendezvény! A 62 induló csapat messze a legnagyobb résztvevői szám, mi is 5 csapatot indítottunk, amire nem volt még példa. A szervezőkkel és a kerékpáros szövetség vezetőivel beszélgetve világossá vált, hogy ilyen kaliberű csapatverseny nincs még egy az országban! Az alapvető cél, hogy élményt adjunk az embereknek maximálisan teljesült! Szerencsére mind az öt csapatunk teljesítette a távot, leányaink pedig a hobby kategória II. helyén végeztek, hatalmas gratuláció nekik.

Mi volt a hétvége során a “legkedvesebb” pillanat az eseményen számodra?

A legkedvesebb pillanat egyértelműen az, amikor megláttuk a rengeteg indulót a gyerek-versenyben, az izgatott várakozásuk és a lelkesedésük egyértelmű visszajelzés, hogy ezt a rendezvényt érdemes felvállalni!

Jövőre hasonlóan folytatódik a Szabadics Ride? 

Minden egyes esemény eddig is új inspirációt adott a következő eseményre, ez most is így van. Évről-évre kompaktabb rendezvényt tudunk szervezni és évről-évre jobbat akarunk csinálni, mint az előző volt. Már most sok ötlet van fejben, hogy mit kellene másként csinálni, mi az amit mindenképp szeretnénk megtartani. Szerencsére idén is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, ez pedig megerősít, hogy jót cselekszünk, így a folytatás nem kérdés!

Végezetül meséljenek az eseményen készült fotók:

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!