Valter Attila versenyei 2024 tavaszán

A Strade Bianche, a Tirreno-Adriatico és a katalán körverseny is szerepel Valter Attila programjában az országúti kerékpáros idény első szakaszában.

Valter Attila Facebook oldalán tette közzé az idei szezonjának első versenyeit.

Egyre közelebb a szezonkezdet, és idén is számos nagy versenyen indulhatok! A forma bíztatóan alakul, sikerült az edzőtáborokat kipihenni. Lássuk mi vár rám az első hónapokban!

A naptár az UAE Tourral kezdődik (február 19-25.) A hétnapos versenyen már részt vettem három éve is, viszont akkor a Covid és a felejthető teljesítmény miatt nem nőtt a szívemhez. Szuper, hogy itt kezdhetek és újra megpróbálhatom magam oldalszeles szakaszokon, ami anno nem ment. Egy időfutam és két hegyi szakasz is vár ránk, amivel rögtön az év elején tesztelhetem saját limitjeimet is!

Ezt követi a személyes kedvencem, a Strade Bianche. (március 2.) Erről szerintem nem kell sokat mesélnem. Két top 5-ös eredmény után, ez az év egyik fő célja számomra, és amúgy is… három a magyar igazság! Reméljük az idei felvonás is emlékezetes lesz!

Az olasz túra folytatódik, és maradok a Tirreno-Adriatico egyhetes versenyén. (március 4-10.) A csapat, Jonas-szal együtt, a címvédést célozza meg, aminek nagyon örülök. Remélem sokat versenyezhetek vele idén is.
A szezon első felvonása a Katalán körrel zárul. (március 18-24.)

Mondhatom, hogy gyakorlatilag itt élek az utóbbi időben, így még közelebb került hozzám az a verseny, ahol az első WT dobogómat szereztem. Sepp-pel és az új szupertehetséggel, Cian-nal mindenképpen nagyok lehetnek az elvárasaink! Ezután egy kis pihenés fog következni, majd felkészülés a szezon további részére – zárta közleményét Valter.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!