Medencecsont törést szenvedett a Tour de Hongrie egyik versenyzője Hajdúszoboszlón

A sprintbefutót tegnap egy sajnálatos bukás is megelőzte, az ilyenkor szokásos helyezkedés során összeakadtak néhányan, természetesen ez is közrejátszott az eredmény alakulásában.

A hajdúszoboszlói szakasz során történt bukás során több versenyzőt kivizsgálásra kórházba szállítottak.

Sajnos Boris Vallee (Bingoal-Wallonie Bruxelles) medencecsont-törést, klubtársa, Franklin Six pedig kéztörést szenvedett – áll a szervezők közleményében.

A többiek zúzódásokkal megúszták a bukást. Boris Vallee kivételével mindenkit elhagyhatta a kórházat. Mielőbbi felépülést kívánunk nekik!

A harmadik napon három gyorsasági részhajrára kerül sor, az első Hortobágynál, a második Hajdúböszörményben, a harmadik pedig Nagykállón lesz. Az összetett legjobbjának járó sárga mezt a spanyol Jon Aberasturi (Caja Rural-Seguros-RGA), a gyorsasági pontverseny zöld mezét az izraeli Itamar Einhorn (Israel Start-Up Nation), a hegyi pontverseny piros mezét a spanyol David Lozano (Team Novo Nordisk) viselheti, a legjobb magyar fehér megkülönböztető meze pedig az összetett verseny harmadik helyén álló Szatmáry András (magyar válogatott) vállain feszül.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!