Jótékonysági kerékpártúrát szerveztek a beteg csecsemők megsegítésére

Néhány év kihagyás után, a Kétkeréken Klub ismét egy adománygyűjtő akciót szervezett Budapesten.

A Kétkeréken Klub tagjai már évek óta szívesen szerveznek közös bringázásokat. A 2016-os jótékonysági akciójuk a vártnál is sokkal jobban sikerült, mikor is a koraszülött babáknak gyűjtöttek. Akkor egy hónap alatt, 1.200.000 Ft-ot sikerült, hatalmas összefogással összehozniuk. Az idén is szerettek volna jótékonykodni, ezért október első szombatján a Hősök teréről indulva egy kerékpártúrát szerveztek. Egy olyan alapítványt támogattak, akik a sérült, koraszülött, tartósan beteg csecsemők kivizsgálását, gyógykezelését segítő eszközök vásárlását, beszerzését, korszerűsítését tűzték ki célul.

Fotó Kétkeréken Klub

2020. október 3-án, 10 óra előtt már gyülekeztek a bringások a Hősök terén. Részvételi díj nem volt, de a csecsemők támogatására felajánlott támogatásokat egy dobozban gyűjtötték össze. Az aktív mozgás előtt nem árt bemelegíteni, ezért a szervezők gondoskodtak egy szuper hangulatú, táncos Flashmobról.

Fotó Kétkeréken Klub

A csoport tagjai már napokkal korábban begyakorolták a koreográfiát és egy igazán mosolygós táncot láthattak azok, akik szombaton délelőtt a Hősök terén jártak. Azért választották ezt a látványos helyszínt, mert ott egymástól 1,5 m távolságban tudtak mozogni, táncolni.

Fotó Kétkeréken Klub

Fotó Kétkeréken Klub

A bemelegítés után a bringások elindultak a Kopaszi-gátra, természetesen érintették Budapest néhány híres épületét is, ahol egy közös fotóval örökítették meg a pillanatot.

Fotó Kétkeréken Klub

Fotó Kétkeréken Klub

Fotó Kétkeréken Klub

A bringások kényelmes túratempóban tekertek a budapesti utcákon, figyeltek arra, hogy a KRESZ szabályait betartsák. A túra során 150000 Ft-ot sikerült összegyűjteni a Kétkeréken klub tagjainak. A beszámolók, a mosolygós képek is egyértelműen arról árulkodnak, hogy a kerékpározás összehozta a csoport tagjait egy nemes ügy érdekében.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!