Szeptember 25-26-án rendezik meg a Mapei Tour de Zalakarost

Tavaly is nagy sikernek örvendett a Tour de Zalakaros rendezvény, amit a koronavírus miatt a tavaszi időpont helyett szeptemberben rendeztek meg.

Idén 2021. szeptember 25-26-án rendezik meg a Tour de Zalakarost. A nevezés már elindult a www.tourdezalakaros.hu oldalon.

Az elmúlt 12 évben egyre nőtt a jelentkezők létszáma, viszont a 2019-es verseny 2500 fős létszámot nem tudták meghaladni 2020-ban. Ennek oka, hogy a koronavírus nagyban befolyásolta minden ember életét, de így is közel 1400 bringás vett részt valamelyik kerékpáros túrán vagy versenyen, hiszen több szám állt az indulók rendelkezésére.

Az ország több, távolabbi pontjáról is érkeztek indulók. Korábban Szlovéniából, Horvátországból, Ausztriából és Szlovákiából is jöttek bringások.

Idén átadtak a városban egy új turisztikai központot, amely méltó helyet fog biztosítani a Mapei Tour de Zalakaros rendezvényének.

A tavalyi évhez képest módosítottak az útvonalon, mert a biztonságot helyezték középpontba. Amíg a család egyik tagja versenyzett, addig a többiek programokon, versenyeken, kisebb túrákon szintén kivették a részüket az aktív kikapcsolódásban.

Minden adott Zalakaros és környékén, hogy egy tökéletes helyszínen Magyarország legszínvonalasabb kerékpáros eseményét rendezzék 2021-ben.

A versenyről részletes információ, és nevezés a www.tourdezalakaros.hu oldalon érhető el.

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!