Három csigolyája tört Fetter Eriknek, busszal ütközött edzés közben

Fetter Erik a feltörekvő országúti versenyző hétvégén élete legnagyobb sikerét érte el, a Tour de l’Ain első szakaszán.

Fetter Erik egyre jobban kezd az élre törni, ugyanis a hétvégén fehér trikóban, legjobb fiatalként ért el kimagasló sikert a Tour de l’Ain nemzetköti versenyen. Hazatérve erős edzésbe kezdett, de az itthoni közlekedési morál még nehezen alkalmazkodik a profi kerékpáros versenyzőkhöz. A Facebookon saját maga számolt be arról, hogy az edzése során, milyen baleset érte.

“Pár napja életem sikerét sikerült elérnem, ma pedig mikor újra megkezdtem a kemény edzéseket a következő versenyekre nagy motivációval, a kórházban kötöttem ki, és egy ideig itt is leszek sajnos.

Edzés közben hajtott elém hirtelen egy kisbusz, esélyem se volt már a lassításra, beleszálltam. A sofőr egyből mindent megtettett, hogy a lehető leggyorsabban ellássanak. Hibázott, de példa értékűen járt el utána.

A kulcscsontom, három csigolyám tört, és bordáim repedtek, illetve felületi sérüléseim vannak. Ha minden igaz holnap fognak műteni. A szezonomnak sajnos vége. De nem szomorkodhatok, örülök, hogy ennyivel megúsztam, és fel fogok épülni.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!

Kövess minket Instagramon!

Kövesd Instagram oldalunk a legfrissebb fotós tartalmakért!